Шеф Иван Манчев побесня в ефир заради… Преглеждания: 616

Той сподели, че за него лекарите са нещо свято
0
Оценете този post

Той сподели, че за него лекарите са нещо свято

Известният кулинар шеф Иван Манчев побесня насред ефир.

Причина за изригването му стана една от случките през последните дни и по-специално нападението над лекар.

„Недопустимо е да биеш лекар. Доктор е титла, доктор е нещо, което е свято за мен, и лично аз го признавам. Не може по този начин да се отнасяш с такова свято нещо, което е доктор, защото той помага на много хора“. С тези думи шеф Иван Манчев коментира скандалната агресия срещу лекари.

шеф Иван Манчев
Той сподели, че за него лекарите са нещо свято

„Независимо от това дали експертизата му е правилна, или неправилна, пациентите ще го оценят. Ако има по-малко пациенти, няма да ходят толкова. Но не може да погазваш институция, каквато е докторът по всякаква причина.

Той е категоричен, че подобно поведение е недопустимо

Това поведение на господина, който си е позволил да направи това нещо, за мен не е допустимо. Той трябва да понесе по най-суровия начин всичко, свързано със закона, за да може да разберат през него и всички останали, че когато ти докосваш институция, законът трябва да бъде безкомпромисен“, заяви шеф Иван Манчев.

Според него само по този начин всички останали ще разберат, че това е недопустимо, независимо от това, че държавата е решила, че така ще бъде, ще има ваксиниране, ще има сертификация и ще се слагат ваксини.

„Казал го е Съветът на старейшините, които са умните, те са решили това и ние това трябва да го спазваме, когато има такива хора, които са го решили. Затова има общества, затова решават въобще какво е правилно и какво не е, а ние индивидуално трябва да следваме този път“, смята той.

Политологът Татяна Буруджиева също осъжда нападението над хората в бели престилки.
„Категорично не можем да продължаваме да си мислим, че сме в Дивия Запад и така да си решаваме нещата“, отсече тя, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.