Къци Вапцаров с остри думи срещу… Преглеждания: 742

Коментарът му предизвика цунами от реакции
0
Оценете този post

Коментарът му предизвика цунами от реакции

Спорът, който се разрази тези дни между д-р Александър Симидчиев и доц. Атанас Мангъров очаквано породи вълна от коментари, в която се намеси и Къци Вапцаров.

Прави впечатление, че той не само е директен в позицията си, а същевременно провокира и четене между редовете.

Къци Вапцаров
Коментарът му предизвика цунами от реакции

Къци Вапцаров реагира гневно на петте минути, които е успял да издържи да гледа по телевизията. Това, което написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук пък нямаше как да не предизвика цунами от реакции.

Ето какво написа Къци Вапцаров:
„Гледах 5 минути… Не издържах, след като видях мазната и подигравателна усмивка на някой, който се смее на човек, който е емоционален и заеква.. принципно няма нищо случайно в българското публично пространство, не случайно е изведен като фронтмен на една позиция, за да се осмее и подиграе тя.. малко хора ще разберат какво казвам…“, категоричен е той.

Тези му думи отприщиха бурен дебат.
По-късно Къци Вапцаров поясни в коментар:
„…този пост не беше толкова за едната или другата позиция… винаги съм твърдял, че всеки трябва да има избор и той е редно да бъде уважаван… този пост е за това, което се вижда от снимката, то донякъде може да ни насочи, кой кой е в този „спор“ … мазната усмивка на един човек, докато другия заеква … това ме инспирира да го напиша… за мен е недопустимо, невъзпитано и арогантно.. и жалко за тези, които не го виждат“, заключава той, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.