Жената на Кирил Петков взима по 100 лева за торта (Вижте тук) Преглеждания: 784

Жената на Кирил Петков взима по 100 лева за торта сн. Фейсбук
0
5/5 - (1 vote)

Жената на Кирил Петков предлага здравословни десерти в сладкарницата си

Жената на Кирил Петков взима по 100 лева за торта. Това показва проверка на „България Днес“.  94,90 лв. струва „Чийзкейкът на Ема“, промотиран като любимият сладкиш на премиера Кирил Петков. Тортата се предлага и в кето вариант, но цената му скача до 104,19 лева. Това е сладко солена торта с бадеми, кашу, мед, фъстъчен тахан.

В сладкарницата на Петкова се продават сладкиши, за чието приготовление не се използва захар и това вероятно оказва влияние върху цените. Популярната торта Гараш се предлага с тъмен и бял шоколад, като цената и в двата случая е 73,90 лв.

Класическа морковена торта е близо 93 лв., френската селска торта е 70, а шоколадовият пай почти 90 лв. Най-скъп в менюто е чийзкейкът с боровинки и лимон, чиято цена заковава 119, 90 лв.

Сериозни цени в сладкарницата държат и топлите напитки. Горещ шоколад струва 5 лв., кафето е с левче надолу, чаят е близо 2 лв.

Въпреки че бизнесът е развит доста добре, жената на Кирил Петков  работи от сутрин до вечер в заведението и почти няма свободна минута. Тя се занимава с чистене, бърсане на прах и миене на прибори.

Жената на премиера е специалист в сладкишите без глутен. Преди  две години успя да шашне Силвена Роу в „Мастършеф“ с безглутенова здравословна версия на торта Гараш.

Жената на Кирил Петков взима по 100 лева за торта сн. Фейсбук
Жената на Кирил Петков взима по 100 лева за торта сн. Фейсбук

Вкъщи също приготвя храната без този алерген. Цялото семейство на Петков страда от глутенова непоносимост, затова здравословното хранене на фамилията на политика е издигнато в култ, предават от hotarena.net.

Линда предлага само здравословни десерти в сладкарницата си сн. Фейсбук
Линда предлага само здравословни десерти в сладкарницата си сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.