Хороскоп за 19 януари, сряда – от Везни до Риби Преглеждания: 448

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Това време е подходящо за реализация на планове, които доскоро са ви се стрували прекалено дръзки или непосилни за възможностите ви. Не бива да пропускате шансовете, които се откриват пред вас. Не се бойте да направите първата стъпка – всичко ще ви се получи. Отделете време и за почивка.

ВЕЗНИ

Постарайте се да сте максимално полезни до обед. Ще можете да се справите с ангажиментите си, ако действате бързо. Вероятни са ползотворни преговори, а разговорите за работата и бизнес ще се окажат полезни. Привечер ще имате възможност да се съсредоточите върху личните си отношения.

СКОРПИОН

Началото на деня ще е спокойно и безоблачно. Имате време да обмислите плановете си и да вземете решения, които скоро може да реализирате. Ако обсъдите идеите си с близките си, ще получите ценни съвети. Вечерта очаквайте голяма суетня по посрещане на гости, но на вас ще ви бъде приятно.

СТРЕЛЕЦ

Днес даже нещо да не върви по план, ще запазите доброто си настроение. Не сте нервни и не се безпокоите от интригите, които се разиграват около вас. Наблюдателността ви ще ви помогне да вземете верните решения в конфликтни ситуации, а интуицията ще ви подсказва точно как.

КОЗИРОГ

Добре е да се съсредоточите върху почивката си. Макар и по средата, седмицата ви е напрегната, особено в емоционално отношение. Време прекарано в компанията на приятели, ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, както и за подреждане на документи.

ВОДОЛЕЙ

Съхранете спокойствието си и действайте търпеливо. Това ще ви помогне да избегнете много неприятни моменти. Част от плановете, които сте имали за днес, ще успеете да реализирате след няколко дни. Запасете се с търпение и чакайте благоприятния момент. Може да купите вещи, които да направят дома ви по-уютен.

РИБИ

Старайте се да не бързате. Може да имате успех, само ако действате внимателно и не рискувате излишно. Струва си да проверявате всяка информация, която може волно или неволно да ви въведе в заблуждение. Иначе казано, бъдете нащрек. Днес ще са по-удачни решенията, взети самостоятелно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.