Хороскоп за 19 януари, сряда – от Овен до Дева Преглеждания: 609

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се един динамичен и напрегнат ден. Неочаквани визити и непланирани срещи ще ви изкарат от равновесие. Ще се появят и нови задачи, които ще изискват незабавно решение. Старайте се да съхраните спокойствието си. Ще можете да се справите с всичко само ако бъдете търпеливи и запазите самообладание.

ТЕЛЕЦ

За днес важи поговорката да не отлагате днешната работа за утре. Използвайте всяка възможност за достигане на поставените цели. Неочаквани новини ще повдигнат настроението ви. Възможно е да получите по-рано ценна информация, която ще ви е полезна в работата. Вечерта разпуснете в компанията на приятели.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате успехи в професионалната сфера и ще решите работни проблеми, които ви тормозят от известно време. Ще намерите подкрепа за рисковано начинание, а запознанство ще ви вдъхнови да продължавате с експериментите си. Късметът е на ваша страна, така че действайте решително.

РАК

Денят е подходящ да се захванете с крупни проекти. Днес ще получите подкрепа от влиятелни хора и така доста по-бързо ще реализирате това, което сте замислили. Ще помогне и умението ви бързо да взимате решения. Ще се радвате на общуването с близките си – чувствате, че те също ви подкрепят.

ЛЪВ

Задава се един ден за важни срещи и преговори. Дори да ви се наложи да имате работа с абсолютно непознати хора, бързо ще намерите общия тон, за да убедите събеседниците си в своята позиция. Може да се сприятелите с някой, който отдавна ви е симпатичен. Вероятни са сполучливи сделки и покупки.

ДЕВА

Това време е подходящо за реализация на планове, които доскоро са ви се стрували прекалено смели или далече от реалността. Не бива да пропускате възможностите, които се откриват пред вас. Не се бойте да направите първата стъпка – всичко ще ви се получи. Отделете време и за почивка вечерта.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.