Пълен абсурд! Кралица Елизабет помирявала Андрю и Чарлз след скандал за баня Преглеждания: 658

Андрю и Чарлз се карали за баня сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Още една бивша прислужница разкрива подробности от драмите в двореца между Андрю и Чарлз

След разкритията на бившата прислужничка Шарлот Бригс, че принц Андрю се е държал обидно и арогантно с нея, нови интригуващи признания видяха бял свят.

Оказа се, че принц Андрю и принц Чарлз са предизвиквали такива безумни кризи в семейството, че Елизабет е изпадала в наистина нелепи ситуации. Веднъж дори кралицата трябваше да се намеси, за да разреши спора им, след като принц Андрю заел баня, която била запазена за принц Чарлз, твърди бивша прислужница.

Джанет Макгоуън, бивша прислужница в Бъкингамския дворец, твърди, че херцогът на Йорк е отказал да премахне тоалетните си принадлежности от баня в Сандрингам, предназначена за по-големия му брат.

Тя каза, че спорът, който се състоял на Коледа през 1999 г., е разрешен едва когато кралицата се намесила и говорила с Андрю, който по това време вече е на 39 години.

Г-жа Макгоуън, която е била прислужница от 1999 до 2000 г., твърди, че домакинският персонал е бил предупреден за „продължаваща ситуация“, след като вторият син на кралицата е заел баня, запазена за Чарлз, тогава 51-годишен, пише „Дейли мейл“.

Тя каза пред The Sun: „Казаха ни да не местим нищо и да не докосваме нищо в тази баня, защото имала „продължаваща ситуация“.

Г-жа Макгоуън, която е пътувала до Сандрингам със семейството, разкрива, че членовете на кралското семейство са разпределени в определени стаи и баня в имението Норфолк, но Андрю заел баня, предназначена за Чарлз.

Тя каза, че „странното противопоставяне“ е „обезвредено“ едва когато кралицата „поговори“ с Андрю и му каза да използва друга баня.

Г-жа Макгоуън настоя, че не е имало„нищо особено“ в банята, като каза, че това е „просто стар спор между братя и сестри“. Тя добавя: „Чарлз беше много пораснал за този абсурд, което беше доста повече, отколкото можете да кажете за Андрю.“

Андрю и Чарлз се карали за баня сн. Инстаграм
Андрю и Чарлз се карали за баня сн. Инстаграм

Според г-жа Макгоуън, която работи и в Бъкингамския дворец, Андрю живеел постоянно в лондонската си резиденция и бил ужасно разглезен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.