Като призрак! Анджелина Джоли порази с плашещо слабо тяло (Нови снимки) Преглеждания: 1575

Анджелина Джоли стана като призрак сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Анджелина Джоли плаши със слабо тяло, неузнаваема е

Нова криза в любовния живот, или поредна драма с Брад Пит? Каквато и да е причината, Анджелина Джоли отново предизвика паника сред феновете си. Актрисата се появи плашещо слаба на разходка из Ню Йорк, докато беше с дъщеря си Захара. Анджи носеше широко дълго палто и високи ботуши, които скриваха слабото й тяло. но изпитото й лице и тънки ръце определено предизвикаха смут сред почитателите й.

Актрисата изглеждаше видимо смутена, докато позираше пред феновете си. Анджи се опита да изглежда спокойна, но изпитото й лице говореше, че май отново е минала на режим за отслабване.

Припомняме ви, че актрисата има злополучен опит с диетите. Преди години тя припадна по време на снимки, тъй като отказваше да се храни, докато част от актьорите й гладуват заради снимките на нов филм. След това си направи операция, която също й се отрази на килограмите.

Последвалия развод не помогна на актрисата да се възстанови след дългогодишната битка с теглото. Самата Джоли призна, че разводът й се е отразил много болезнено, разкрива още звездата. Тя говори и за други свои проблеми, свързани с брака й и със съжителството с Брад. Проблемите на актьора с алкохола се отразили пагубно на отношенията им. Не е ясно обаче защо Анджелина отново започна да се топи.

Всеизвестна е манията на звездата да се поддържа слаба, но е факт също така, че тя доста добре бе възстановила теглото си последните месеци. Дори се говореше, че е започнала да се среща отново с един от бившите си съпрузи, а по-късно стана ясно, че всъщност е във връзка с рапъра „Уикенд“.

Анджелина Джоли стана като призрак сн. Инстаграм
Анджелина Джоли стана като призрак сн. Инстаграм

Новите снимки на Анджелина са от разходката с дъщеря й Захара. Двете бяха придружнени от сина на актрисата Мадокс, който в момента учи в Южна Корея биохимия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manon? (@angeliinajjolie)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.