Принц Чарлз плащал за охрана на Камила години преди сватбата им (Още разкрития) Преглеждания: 574

Принц Чарлз плащал за охрана на Камила още преди сватбата сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принц Чарлз осигурил охрана за Камила много преди да се оженят

Скандална тайна на принц Чарлз даде основание на принц Хари да постави под въпрос положението си в кралското семейство. Херцогът на Съсекс поиска, но не получи одобрение от кралицата, за да бъде охраняван, след като със съпругата си напуснаха двореца. Актът бе последван от заплаха за съд, която е на път да се осъществи. А принцът използва един прецедент, за да поиска защита за семейството си.

В момента кралското семейство е в „торнадо“ от драми и скандали и сагата очевидно има продължения. Последното беше неприятното разкритие за премиера Борис Джонсън, който присъствал на парти в нощта преди погребението на принц Филип. И то когато Великобритания наложи най-строгата изолация.

И принц Хари не остана по-назад – в двореца имаше разгорещен дебат след изявлението му, че се страхува да доведе Меган Маркъл и децата им във Великобритания, като иска полицейска закрила. Но също така принцът заяви, че ще плати за това, докато те са в родната му страна. Той и Меган загубиха правото си на полицейска защита, когато се отказаха от кралските си задължения и се преместиха в Съединените щати, пише slobodenpecat.mk.

Но платената охрана вече е тема в британските медии, които разкриха неизвестен досега факт!

Става дума за това, че принц Чарлз е плащал с години за частна охрана на Камила, настоящата му съпруга. Тя не е много популярна в Англия, след като се разкри, че той е имал връзка с нея, докато е бил женен за покойната принцеса Даяна. След смъртта на Даяна те се ожениха на скромна церемония, но Камила така и не получи достатъчно обществено съчувствие.

Принц Чарлз плащал за охрана на Камила още преди сватбата сн. Инстаграм
Принц Чарлз плащал за охрана на Камила още преди сватбата сн. Инстаграм

Камила, днес херцогиня на Корнуол, е имала частна охрана от 2000 г., когато все още не беше омъжена за принц Чарлз. Те се ожениха през 2005 г. и според доклад от 2002 г. Чарлз лично плаща на двама бодигардове, които работят осем часа на ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.