Принц Албер призна: Шарлийн ще се лекува с месеци заради преживяното в Африка! Преглеждания: 1554

Принц Албер потвърди, че Шарлийн още се лекува сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принц Албер призна, че съпругата му принцеса Шарлийн остава в болница

Принц Албер от Монако призна, че съпругата му още се възстановява, докато присъства на прием в княжеството по повод Зимните олимпийски игри през 2022 г.

Появата му идва, след като говорители на двореца обявиха, че съпругата му – принцеса Шарлийн все още е далеч от пълното си възстановяване.

Съпругът й каза, че тя страда от „изтощение, както емоционално, така и физическо“, докато приятели наскоро разкриха пред „Page Six“, че майката на две деца „почти е починала“, докато е била в родния си град.

Приятелка на Шарлийн дори добави: „Тя не е в състояние да яде твърда храна от повече от шест месеца заради всички операции, през които е преминала оттогава. Тя успява да приема течности само през сламка и загуби почти половината от телесното си тегло. Нечестно е тя да бъде представяна като има някакъв психически или емоционален проблем. А ние не знаем защо дворецът омаловажава факта, че тя едва не умря в Южна Африка.“, допълва приятелката на принцесата пред изданието.

Източникът споделя още, че бившата олимпийска шампионка е имала тежка инфекция на ухото, носа и гърлото, което е довело до „тежки проблеми със синусите и преглъщането, произтичащи от по-ранна операция“.

А друг източник опроверга всякакви обществени нагласи, че Шарлийн е „наивна“ и хваната в капана на нещастен брак с Албърт, като каза: „Не мисля, че тя не знаеше какво прави, когато се омъжи за него.

Но той също така предупреди, че майката на принц Жак и 7-годишната принцеса Габриела не е тип човек, който да бъде контролиран сляпо от кралското семейство на Монако, пише „Дейли мейл“.

Принц Албер потвърди, че Шарлийн още се лекува сн. Инстаграм
Принц Албер потвърди, че Шарлийн още се лекува сн. Инстаграм

„Шарлийн не е принцеса Даяна.“ – каза той. „Тя може да изглежда изключително наивна, но нищо не може да бъде по-далеч от истината. Тя е много добра в това да пази интелигентността си в тайна.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.