Баба ли? Кристи Бринкли шашна с яка фигура по бикини (Вижте моделът на 67 – Снимки) Преглеждания: 1974

0
Оценете този post

Моделът засенчи дъщерите си с перфектна форма

Кристи Бринкли, която е на почивка с децата си пусна нова снимка в социалните мрежи. Моделът е на 67 г, но събра погледите на последователите си с невероятната си форма. Тя позира само по бикини. А друга жена на нейната възраст едва ли би си позволила да се покаже с токова малко дрехи.

Феновете коментират младежкия вид на Кристи и пишат, че сигурно е открила тайната за вечна младост.

Госпожа Бринкли, която е майка на 3 деца се занимава с манекенство още от 70-те години на 20 век. Тя се появява в списание Sports Illustrated Swimsuit през  1979 г и е единствената, която в три последователни години е на корица. Където рекламира плажни стоки и благодарение на нея изданието се превръща във феномен на поп културата.

Кристи Бринкли работи за агенцията за модели Айлийн Форд. А през 1975 г година става лице на козметичната марка CoverGirl.Като я представя  в продължение на 20 г.

През 2015 г. тя издаде книгата „Вечна красота“, където разкри тайните на грижата за себе си. Брикнли признава, че външният й вид се дължи на добрите гени, които е наследила.  Но и на самата нея.Тя дори пробва ботокс, но ефектът не й хареса. Също спазва вегетарианска диета от 13 години, като прави йога и тренира ежедневно, предават от focus.ua.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.