Шиниъд О‘Конър погреба сина си, облечена в розов анцуг и по чехли (Вижте нелепия й вид – Снимки)

1

Певицата изпрати сина си цялата в розово, сложи цигари в ковчега му

Шиниъд О‘Конър се пови на погребението на сина си облечена в розов спортен комплект и черни чехли. Според информация на Pagesix Шейн скал да бъде погребан по индуистки обичай.А певицата казала, че сина й ще хареса дрехите й.

„Сбогувахме се с Шейн на красива индуистка церемония Той беше ангел. Сложих му няколко кутии с цигари в ковчега, да има, ако не отиде в рая.”, написа майката.

Певицата изпрати сина си в доста странен вид

О’Конър е настанена в болница след трагичната новина за кончината на 17-годишния й син. Тя направила несполучлиив опит да се самоубие. „Реших да последвам сина си. Няма смисъл да живея без него. Унищожавам всичко, до което се докосна.”, признава тя в профила си в Туитър.

Припомняме, тийнейджърът Шейн изчезна по-рано този месец и полицията веднага започна да го търси, но скоро прекрати издирването. . Тялото на момчето  беше открито в Брей, Уиклоу, в петък, 7 януари, издирването беше прекратено“, каза говорител на полицията, предават от kanal5.com.mk.

 

 

1 коментар
  1. Над казва

    Все по-нелепи и безотговорни ставате към писането на статии. Много сте далече, от истинския смисъл на думата журналист. Ако можете да броите, пребройте колко букви сте пропуснали в редовете. Един журналист, най-малкото, ще си провери работата за грешки, преди да я качи публично. Така, дори да е сгрешил, ще се поправи. Дори това не сте си направили труда да направите.
    Все по-безцеремонни, ги взимат в тия жълти сайтове.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.