Ан Хатауей с тотална промяна (ФОТО) Преглеждания: 343

0
Оценете този post

Лекият стайлинг ефект й придава чар на кокетка

Любимата на милиони хора холивудска актриса Ан Хатауей изненада почитателите си с тотална промяна на визията.

Тя очевидно е взела решението да промени радикално имиджа си, в резултат на което отряза косата си.

Ан Хатауей
Лекият стайлинг ефект й придава чар на кокетка

Ан Хатауей харесва новия си външен вид. Красавицата е на мнение, че новата й прическа не просто я подмладява, а и я кара да изглежда доста по-добре и по-стилно в сравнение с преди.

Феновете й също са на мнение, че новата й прическа е страхотна. Освен това те подчертават, че много й отива и на всичкото отгоре по този начин напомня за елегантна французойка.
Критиците също одобриха промяната й.

Нещо повече – те дори са на мнение, че тази или подобна прическа ще се превърне в хита на настоящата година. Нямат никакво съмнение, че занапред все повече дами ще залагат именно на такъв имидж.

Вероятно ви прави впечатление, че Ан Хатауей не само е отрязала бретона си, а и е заложила на лек стайлинг ефект. Именно в него се крие тайната, тъй като й придава специален чар на кокетка, пише zajenata.bg.

Ан Хатауей

Припомняме, че холивудската актриса е сред малцината, които са се превърнали в символ на естествената красота и непринуденост. Вероятно си спомняте, че актрисата, която печели първия си хонорар на едва 13-годишна възраст, всъщност е искала да стане монахиня.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.