Разкритие! Принц Хари вече съжалява, че е напуснал кралското семейство (Какво го издаде?) Преглеждания: 7322

Принц Хари вече съжалява за бягството в Америка сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принц Хари съжалява, че е напуснал кралския двор

Принц Хари се разкайва, че е напуснал двореца, въпреки че се старае да не разкрива този факт твърде публично. Херцогът на Съсекс прекара повече от година в изгнание и очевидно не се чувства добре от този факт. Английските медии обаче остро го критикуват заради опитите му да използва децата и да влияе на кралицата. Още повече, че Елизабет се старае наистина да му помогне да се върне у дома.

От няколко дни принцът е предприел активни действия, за да убеди баба си, че трябва да му бъде осигурена кралска охрана, когато се връща в Англия. От полицейските служби обаче отговориха задочно на принца – кралската полиция не е на разположение на шестия в линията за наследяване на трона, реши ли да се връща в Англия, когато на него му се прииска.

Въпреки че Хари обеща да плаща от собствения си джоб, кралските охранители не желаят да го пазят, пише „Дейли мейл“. От изданието твърдят още, че принцът е дал ясни знаци, че съжалява за напускането на кралския двор.

Той бе лишен от титлата си „кралско височество“, както и от някои военни отличия. Освен това Хари трябваше да напусне дома си в Лондон, имението в Уиндзор, както и да се откаже от редица други привилегии, пише „Дейли мейл“.

„Вярвам, че последният правен изблик на двойката не е нищо друго освен емоционален изнудване.

Принц Хари вече съжалява за бягството в Америка сн. Инстаграм
Принц Хари вече съжалява за бягството в Америка сн. Инстаграм

Защото Хари дава да се разбере, че ако не постигне целта си, няма да доведе семейството си в Обединеното кралство, включително седеммесечната си дъщеря Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, която те кръстиха на Нейно Величество (още един жест за изнудване, за който те не си направиха труда да поискат нейното разрешение), но никога не са срещали с кралицата.“, пише Дан Уутън. И допълва, че принцът определено злоупотребява със семейството си, щом се сравнява с чичо си – принц Андрю.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.