След Джони Деп и Аквамен се разведе заради нея! Коя е жената съсипала брака на Джейсън Момоа? Преглеждания: 1463

0
Оценете този post

След Джони Деп и Джейсън Момоа се развежда заради Амбър Хърд

Тя разведе Джони Деп, а сега и Аквамен се раздели с жена си заради нея. Една фатална руса изкусителка подлудява мъжете в Холивуд и ги кара да вярват, че може да я спечелят завинаги. Но актрисата Амбър Хърд вече доказа, че това е просто илюзия. А бившият й съпруг Джони Деп го знае най-добре от всички.

Актьорът и половинката му преминаха през ужасен развод, който остави следи и върху двамата. И сякаш това не бе достатъчно, но русокосата красавица обвини съпруга си в домашно насилие, тормоз и опита да му отмъкне над 50 милиона долара. Като преди това се постара да съсипе брака му с певицата Ванеса Паради – единствената, която успя да го задържи до себе си повече от десет години.

Заради Хърд Деп дори се скара със семейството и се отчужди от децата си. Накрая актьорът се покая, но междувременно бе замесен в поредица от скандали, които съсипаха кариерата му.

Амбър от своя страна прекара известно време с милиардера Джеймс Паркър, който я заряза, Илън Мъск, който също я остави след кратка афера, а накрая явно е решила да се преориентира към друга холивудска звезда. Актрисата успешно съсипа брака и на още един свой партньор – Джейсън Момоа. Аквамен се раздели със съпругата си Лиза Бонет след 12 години брак, пише tocka.com.mk, цитирайки time.mk.

„Всички се променяме в това време на трансформация. Промяната се случва и нашето семейство не е изключение. Чувстваме се така, сякаш израстваме чрез сеизмичните промени, които се случват“, започнаха двамата в съвместно изявление и продължиха:

След Джони Деп и Аквамен заряза жена си заради Амбър Хърд сн. Инстаграм
След Джони Деп и Аквамен заряза жена си заради Амбър Хърд сн. Инстаграм

„И затова споделяме тъжните новини за развода. Освободихме се един от друг, за да бъдем това, което се учим да станем Живеем с молитва. „Нека любовта надделее.“, пишат те в Инстаграм. Според слуховете обаче раздялата не е толкова приятелска. Джейсън и Лиза се карали от близо година, тъй като актрисата лудо ревнувала от флиртовете на Амбър с мъжа й. И най-накрая решила да го освободи от присъствието си.

сн. Twitter
сн. Twitter

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.