Таня Боева направи разтърсващи разкрития за ужаса, който е преживяла Преглеждания: 308

0
Оценете този post

Таня Боева проговори за ужаса, който е преживяла

Таня Боева направи разтърсващи разкрития за ужаса, в който е живяла през последните 5 години. Тя сподели пред Мон Дьо и причината за развода й с Михаил Бургyджиев.

Певицата разкри в ефира на Нова тв, че през последните години е получавала заплахи от десетки криминално проявени лица. Тя сподели, че това е било въпрос на оцеляване на за нея и за близките й.

Изпълнителката е била спирана на улицата, където получавала заплахи от внушителни фигyри. Една от заплахите, които получила е, че ще отрежат главите на нея и на близките й. Таня Боева дори била заплашвана, че повече няма да види сини.

Една от заплахите, които получила, е че в колата й ще бъдат подхърлени забранени вещества.

Случаят с нея е бил разследван от Главна дирекция Национална полиция. Тя допълва, че разследването наистина е било сериозно и дори за миг повярвала, че справедливостта ще възтържествува.

Но очакваният й не били оправдани. Таня Боева споделя, че е бил нападнат нейният дом в Стара Загора. Тя дори не може да си представи какво би се случило, ако в този момент е минавала от там заедно с детето си.

Изпълнителката споделя, че й домът й в столицата е бил нападнат. Това  се случило на осми март. Изпълнителката е убедена, че датите не са случайни. Тя категорично отказа да разкрие дали по време на брака си е била обект на посегателство, пише Хотарена, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.