Бомба: Азис се обясни в любов на… Фицата! (виж тук) Преглеждания: 112

Азис обича Фицата
0
Оценете този post

Фицата обясни защо го е направил!

Азис се обясни в любов на… Фицата. При това след подигравка от страна на актьора с окосмението по тялото му.

Фицата
Азис обича Фицата

„Обичам те, беееее!”, провикна се Костинбродския славей след провокативната снимка на Фицата, за която си беше сложил китеник на гърдите, визирайки окосмяването на Азис. Към нея Аврамов написа: „Искам да съм като мъжът на мечтите ми“.

Самият Филип Аврамов обаче обясни защо е направил това и с каква цел. И то не конкретно към Азис. Хрумванията му са с конкретна насоченост и цел:

„Напоследък все провокативни постове пускам, и то с цел. Искам да видя на кого какво ще направи впечатление, защото истинските проблеми се замитат. Ето театрите получават подкрепа, а в частния сектор всичко е замръзнало.

Ще дам пример – не можеш да си купиш билет за театрално представление под 20 лева, как ще стане това, едно влизане в салона да ти е 4 лева! Не смятам, че моето изкуство струва толкова малко.

От тези пари с колегите взимаме едва 38-40 стотинки. Не съм съгласен да е така“, ядосва се Фицата и се надява новите управляващи да намерят решения и за свободните артисти.

И добавя, че трябва да издържа две къщи, в които са бившата му и настояща жена, както и децата си. Има и борчове, с което положението му става направо кошмарно, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.