Щерката на Гала пострада при… Преглеждания: 98

Ще й се наложи да си постои у дома
0
Оценете този post

Ще й се наложи да си постои у дома

При все, че тв водещата Гала непрекъснато раздава усмивки от малкия екран, оказва се има немалко проблеми в личен план.

Към днешна дата например тя е сериозно разтревожена за дъщеря си Мари. Причината за тревогата на Гала, е здравословен проблем с Мари.

Гала
Ще й се наложи да си постои у дома

Запознати издават, че преди коледните празници Мари паднала и сега понася последствията от случката.
25-годишната щерка на Гала, която се изявява като инфлуенсър в социалните мрежи призна, че към днешна дата е с шина на крака. Ще се наложи да я носи близо 30 дни.

Мари споделя, че падането й броени дни преди Коледа е нанесло повече щети, отколкото е предполагала. Поради тази причина й се налага да си стои вкъщи.
„Малко сме се самоизолирали и сме се отдали на сериали, настолни игри и хапване“, добавя тя.

Припомняме, че Мари живее под един покрив с дългогодишния си приятел Константин, който е син на приятелката на Гала – Деляна Маринова, по-известна като Джуджи.

И разбира се това далеч не са единствените перипетии на щерката на Гала, свързани със здравето. За никого не е тайна, че Мари се разболя два пъти от коронавирус в рамките на миналата година.

Освен това в резултат на боледуването й се появиха някои нетипични реакции. След първия път кожата на ръцете й се набръчка като на 100-годишна баба. Втория път пък пострадаха зъбите й.

Самата Мари споделя, че е имала много лоша кашлица и се е наложило да си прави инхалации с кортикостероидно лекарство.
От него пък се появили проблеми със зъбите, които оправя и до днес.

„Лекарството си свърши работата и определено помогна, просто има страничен ефект“, сподели тогава звездната наследница. Тя е категорична, че коронавирусът й се струва като песен в сравнение с дългосрочните последици като умора, главоболие, липсва на концентрация, косопад и т.н., пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.