Зрителите на bTV са в шок (ФОТО)

0

Не става ясно как е реагирал Кирил Петков

Зрителите на bTV са в шок след това, което видяха на екрана.

Основната причина за шока на зрителите, е журналистката Мария Цънцарова, която както знаете е част от екипа на медията.

Цънцарова се появи на екран в крайно неподходящ вид, още повече като се има предвид факта, че трябваше да вземе интервю не от кого да е, а от премиера Кирил Петков.

bTV
Не става ясно как е реагирал Кирил Петков

Както стана ясно за зрителите на bTV, диалогът между двамата бе на запис. Интервюто се е провело в Министерски съвет, което бе видно от обстановката.
Въпреки всичко гореизброено, Мария Цънцарова е решила смело да погази всички протоколи, появявайки се в Министерски съвет със скандално къса рокля.

Припомняме, че съгласно протокола за официални срещи, дължината на полата при представителките на нежния пол, трябва да е под коляното. В случая обаче това едва ли е спазено, имайки предвид факта, че в седнало положение роклята на Цънцарова се вдигаше доста високо, разкривайки бедрата й.

Зрителите на медията не пропуснаха да коментират и това, че журналистката на няколко пъти се накланяла доста предизвикателно към министър-председателя Кирил Петков.
Разбира се няма как да знаем как той е реагирал на това. По всяка вероятност интервюто, което bTV излъчи е монтирано, което означава, че част от сцените в него, са изрязани, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.