Леа на Брадли Купър не хареса подаръка на баща си за Коледа (Вижте защо се разочарова)

0

За другата Коледа татото ще се постарае да не разочарова малкото си копие

Брадли Купър се оплака, че дъщеря му не харесала подаръка му за Коледа. На 4 години момиченцето е вещо по подаръците и никак не е лесно да бъде изненадано.

На 11 януари актьорът бе гост в шоуто на Стивън Колбърт и в студиото донесе това, което е подарил на Леа . Той показа играчката и коментира: „Зрителите, които имат деца, знаят колко много се харесва популярния лазер -играчка от „Ловци на духове“. Децата играят с него във всяка реклама на анимационни филми. Леа също искаше лазер за себе си, така че за Коледа й го подарих“, обясни Брадли. Тя получи това, което искаше.

Актьорът и Леа отиват в студиото на шоуто на Стивън Колбърт

Хлапето на актьора обаче изобщо не било впечатлено от подаръка. Леа се надявала татко й да й купи истински лазер, а не пластмасова играчка. Купър бил шокиран от претенциите на малката си дъщеричка.

Водещия се пошегува с него и каза: „Леа си е помислила, че ти си истинска звезда и можеш всичко”.

Преди време майката на Леа Ирина Шейк призна, че с Брадли отглеждат дъщеря си строго:  „Без „моля“ или „благодаря“ тя няма да получи нищо“, сподели топ моделът „Леа трябва да се научи да цени това, което има.“, предават от glamour.ru.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.