Леа на Брадли Купър не хареса подаръка на баща си за Коледа (Вижте защо се разочарова) Преглеждания: 126

0
Оценете този post

За другата Коледа татото ще се постарае да не разочарова малкото си копие

Брадли Купър се оплака, че дъщеря му не харесала подаръка му за Коледа. На 4 години момиченцето е вещо по подаръците и никак не е лесно да бъде изненадано.

На 11 януари актьорът бе гост в шоуто на Стивън Колбърт и в студиото донесе това, което е подарил на Леа . Той показа играчката и коментира: „Зрителите, които имат деца, знаят колко много се харесва популярния лазер -играчка от „Ловци на духове“. Децата играят с него във всяка реклама на анимационни филми. Леа също искаше лазер за себе си, така че за Коледа й го подарих“, обясни Брадли. Тя получи това, което искаше.

Актьорът и Леа отиват в студиото на шоуто на Стивън Колбърт

Хлапето на актьора обаче изобщо не било впечатлено от подаръка. Леа се надявала татко й да й купи истински лазер, а не пластмасова играчка. Купър бил шокиран от претенциите на малката си дъщеричка.

Водещия се пошегува с него и каза: „Леа си е помислила, че ти си истинска звезда и можеш всичко”.

Преди време майката на Леа Ирина Шейк призна, че с Брадли отглеждат дъщеря си строго:  „Без „моля“ или „благодаря“ тя няма да получи нищо“, сподели топ моделът „Леа трябва да се научи да цени това, което има.“, предават от glamour.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.