Хороскоп за 17 януари, понеделник – от Везни до Риби Преглеждания: 105

0
Оценете този post

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес не е бизнес ориентиран ден, време е за почивка и релакс, макар че е понеделник. Не планирайте нищо важно. Може да се върнете към стари проекти. Сега ще успеете да ги приключите и то с отлични резултати. Финансите засега са ви стабилни и може да планирате някои покупки или инвестиции.

СКОРПИОН

Очертава се ден за важни разговори. Успявате да убедите всички, които преди са били скептични към вашите идеи, и лесно ще се договаряте. Възможно е намерите не само съюзници, но и истински приятели. Трудно е някой да остане равнодушен към вашето обаяние, така че е възможно и начало на красива романтична история.

СТРЕЛЕЦ

Ден с интересни възможности. Може да се заемете с нещо ново и да направите живота си по-разнообразен. Пълни сте с ентусиазъм, енергични сте и сте уверени. Това се харесва на околните. Те ще подкрепят вашите идеи и с удоволствие ще ви помагат. Все пак, бъдете внимателни в оценката на вашите възможности.

КОЗИРОГ

Преди обед е отлично време за срещи. Може да обсъждате планове или просто да си поговорите. Във всеки случай разговорите ще се окажат приятни и полезни. Ще се наложи да проявите характер и да решите някои рутинни задачи, при това не толкова увлекателни, но все пак необходими.

ВОДОЛЕЙ

Ако бъдете по-настойчиви днес, със сигурност ще имате добри резултати. Не всички ще харесват вашите планове. Често е въпрос на просто неразбиране. Ще ви трябва време за обяснения, така че ще е необходимо да се запасите и с търпение. Може да решите доста въпроси, свързани с домаи бита.

РИБИ

Трудно ще се настроите днес за делова работа. Имате силно желание да отложите всичко, да починете или просто да прекарате приятно времето си. Време е за общуване и срещи. Във всеки случай бързо намирате общ език и решения. Все пак, първо е нужно да се занимаете с някои спешни проблеми и тогава да се отдавате на удоволствията.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.