Хороскоп за 17 януари, понеделник – от Овен до Дева Преглеждания: 105

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят е подходящ да следвате високите си цели. Дори и да не успеете с всичко, няма съмнение, че ще се справите с повечето неща. Често ще ви искат помощ, а вие се стараете да не отказвате на никого. Важно е не само да се трудите усилено, но и добре да си отпочинете. Помнете това и го сторете.

ТЕЛЕЦ

Стартирайте деня с важните неща. Ако не губите времето си напразно, само за няколко часа ще се справите с проблеми, които иначе може да ви отнемат дни. Импровизирайте, проявете креативност  и търсете и други нестандартни пътища за постигане на целите си. Вечерта е време за срещи и романтични трепети.

БЛИЗНАЦИ

Денят е пълен с динамика и вълнения, но няма да възникнат сериозни проблеми. Струва си да бъдете внимателни с парите. Не е време да ги хвърляте на вятъра и да купувате скъпи вещи, които така или иначе на са ви толкова нужни. Проявете настойчивост и не се предавайте, само така ще жънете успехи.

РАК

Бъдете внимателни с парите днес. Не е най-добрият ден за спонтанни покупки или сделки. Не вярвайте на тези, които ви обещават планини от злато. Може да се окажете наивна жертва на хитреци и мошеници. В останалото деня е добър – може да поправите стари грешки, да се извините на хора, които сте обидили неволно.

ЛЪВ

Днес трябва да проявите търпение и да не бъдете дребнави. Ще имате срещи предимно с песимисти, язвителни хора и критици. Мнозина от вас ще бъдат вдъхновени от малки пътувания. Смяната на обстановката ще ви зарадва, а занимания, изискващи фантазия, ще ви доставят голямо удоволствие.

ДЕВА

Очертава се един лек и радостен ден. С много задачи ще се справите отлично и ще постигнете успех там, където преди ви е било трудно. Лесно ще намерите помощници, защото хората харесват идеите ви. С общата работа може да започне дълго приятелство или красива романтична история. Ще научите много нови и интересни факти, които са ви убягвали досега.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.