Геро е неузнаваем. Какво се случва? (ФОТО) Преглеждания: 581

0
Оценете този post

Положените усилия най-после дали резултати

Актьорът и тв водещ Герасим Георгиев, по-известен като Геро е неузнаваем.

Новата му визия накара мнозина да се запитат какво се случва с него.

Геро посрещна новата година с нова форма. Прави впечатление, че е наблегнал на ударното сваляне на килограми. Начина, по който изглежда към днешна дата хвърля в шаш дори и хората от близкото му обкръжение.

Геро
Положените усилия най-после дали резултати

Силната воля да победи най-накрая наднорменото тегло не е от вчера, но положените от него усилия едва сега дали резултат. Потвърждение за това е визията му в студиото на спортния журналист Цвета Гагарова по Нова тв, която е и негова съпруга.

Противно на логиката, че вероятно се ежедневно тренира с часове във фитнес залата, актьорът, който води „Маскираният певец“ с Васил Василев-Зуека, а после с Краси Радков, призна, че не спортува. Изглежда добрата му форма се дължи на друго.

Геро, който е роден и израснал в Русе никога не е крил, че в младежките си години е спортувал активно танци, борба, че даже и футбол. След като скъсал ахилесово сухожилие обаче той преустановил спортните занимания

Причината за рязкото покачване на теглото обаче е катастрофата, която претърпява преди 18 години. Инцидентът се случил на връх Шипка. Геро бил в болница в продължение с комоцио.
Веднага след случката метаболизмът му се обръща рязко. Въпреки всичко той е благодарен, че изобщо е оцелял и е успял да се възстанови.

„Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш. Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят“, категоричен е той, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.