Скандалът се разраства! Вирджиния Робъртс към принц Андрю: Ще те унищожа! Преглеждания: 427

Вирджиния Робъртс сипе заплахи по принц Андрю сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Вирджиния Робъртс готова да съсипе принц Андрю

Обвинителката на принц Андрю – Вирджиния Робъртс се закле да го „унищожи“ и да го остави без никакви средства. Скандалната австралийка, която обвинява херцога, че я е съблазнил и насилил като непълнолетна, смята да го остави без стотинка. А жестът й е за отмъщение, тъй като тактиката, предприета от юридическия екип на херцога, беше определена като „обвиняване на жертвите“ от яростни защитници на жените.

С други думи – адвокатите на Андрю заявиха, че неговата обвинителка има психични проблеми и настояха за психиатрична експертиза. Освен това планират да разпитат съпруга й и психоложката й – д-р Джудит Лайтфут под клетва.

Разбираемо е, защо адвокатите на принца планират да поставят под въпрос потенциалните „фалшиви спомени“ на г-жа Робъртс, но и нейната реакция не закъсня.

Но както юристи, така и експерти по въпроси свързани с правата на жените, разкритикуваха новия подход на юридическия екип на херцога и заявиха, че чрез „обвиняване на жертвите“ те поставят под въпрос целостта на защитата и нейната ефективност.

„Г-жа Робъртс вярва, че Андрю трябва да влезе в затвора, но оставянето му съсипан и унищожен може да е достатъчно“, каза снощи източник, близък до нейния правен екип. Вирджиния е твърдо решена да съсипе Андрю. Въпреки че херцогът на Йорк заяви, че не си спомня това момиче в телевизионно интервю. И няколко пъти направи няколко неудобни коментара за нея.

Гневните коментари и заплахи на Робъртс, идват след една наистина опустошителна седмица. През това време херцогът на Йорк беше лишен от кралските и военните си титли от кралицата, след като съдия в Ню Йорк постанови, че гражданското дело за насилие срещу него ще продължи.

Вирджиния Робъртс сипе заплахи по принц Андрю сн. Инстаграм
Вирджиния Робъртс сипе заплахи по принц Андрю сн. Инстаграм

На Андрю му бяха отнети титлите, почетните звания, правото да ползва държавна издръжка и редица други права и привилегии. Принцесите Беатрис и Йожени запазват обаче титлите си, както и правата си за наследяване на трона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.