Трагедия за Шиниъд О’Конър: Сбогом, ангел мой! (Певицата погреба сина си) Преглеждания: 441

Шиниъд O`Конър в траур - загуби сина си сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Трагедия за Шиниъд О`Конър, певицата загуби сина си

Шиниъд О’Конър отдаде почит на своя „красив“ 17-годишен син днес, докато носеше розов тоалет на индуисткото му погребение, след като той посегна на живота си. Изпълнителката е съкрушена от загубата на наследника си, който беше най-голямата й радост и гордост. Звездата, която преди години призна, че страда от психично заболяване и се бори с него, преживя много тежко смъртта му.

Шейн беше погребан след пищна церемония, на която присъстваха 50 опечалени, включително баща му Донал Лъни, в гробището и крематориума Нюландс Крос в западен Дъблин.

Шиниъд, която носеше ярки цветове в съответствие с желанията на сина си, малко след това влезе в Twitter , за да сподели, че „той щеше много да го хареса“.

55-годишната ирландска певица написа: „Току-що се сбогувахме с нашия красив ангел Шейн. Много красива индуистка церемония. Шейн щеше да я хареса“

Позовавайки се на мантрата „ом“ – „мир“, която присъства в будистките молитви и текста, тя продължи: „Той винаги пееше „Ом. Шанти”. Сложих няколко пакета в ковчега за него, в случай че няма някои неща на небето. Това също щеше му хареса. Ом Шанти.“

Шиниъд потвърди миналата събота, че Шейн, когото тя описа като „светлината на живота си“, е посегнал на живота си, след като е избягал от болницата, докато е бил под наблюдение заради опит за самоубийство.

Церемонията се случи малко преди възпоменателната служба за тийнейджъра, която ще се проведе в Брей, Ко Уиклоу, утре вечер. Шейн беше едно от четирите деца на Шиниъд, заедно с Джейк Рейнолдс, Ройсин Уотърс и Йешуа Франсис Нийл Бонадио.

Шиниъд O`Конър в траур - загуби сина си сн. Инстаграм
Шиниъд O`Конър в траур – загуби сина си сн. Инстаграм

Изпълнителката настани сина си в болница в южен Дъблин миналата седмица след като той опита да посегне на живота си. Ден по-късно младежът изчезна, а певицата пусна съобщение за издирването му в социалните мрежи и дори заплаши лечебното заведение, че ще ги съди. Дни по-късно се принуди да прекрати издирването му, а след още два дни полицията съобщи, че той е отнел живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.