И Фърги го заряза! Херцогинята на Йорк остави принц Андрю, теши се със старо гадже Преглеждания: 581

0
Оценете този post

Херцогинята на Йорк заряза принц Андрю, старо гадже утешава Фърги

И Фърги го заряза. Буквално часове след като стана ясно, че кралица Елизабет лишава сина си – принц Андрю от всичките му титли и привилегии, бившата му съпруга Сара Фъргюсън също го изостави. Екс херцогинята на Йорк се утешава в обятията на старо гадже, а мъжът до нея е на повече от 80 години.

След като се разчу новината за детронирането на принц Андрю, Сара и дъщерите й – принцесите Йожени и Беатрис, заминаха за луксозен ски курорт в Швейцария. Двете принцеси бяха в компанията на съпрузите, а Сара се утешаваше в прегръдките на бившия си приятел и довереник Пади Макнали.

Ирланският автомобилен магнат, чието състояние се изчислява на „скромните“ 610 милиона лири, посрещна гостите в луксозната си хижа. И плати цяло състояние за ексклузивното им гостуване.

Макнали и Фърги имаха връзка в началото на 80-те години. Малко по-късно Фърги отхвърли ухажването на ирландеца заради принц Андрю, но запази приятелски отношения с него.

По време на тържествата около Нова година, Пади и Сара Фъргюсън не бяха единствените гости в хижата му. Сред гостите бяха още и Джордж Маунтбатън, както и маркизът на Милфорд Хейвън.

И докато Андрю и адвокатите му се подготвят за защитата му пред американските съдии, семейството му се развлича в Швейцария. А според слуховете Фърги вече се е ориентирала към нов покровител. Източник дори твърди, че старото приятелство е изглеждало твърде интимно.

„Пади прекара много с Фърги и с децата й. Той дори организира фойерверки за семейството й, без изобщо да покани Андрю за тържествата. Повечето от приятели на принца, с които той често е посещавал хижата също бяха там“, добавя той.

И Фърги остави принц Андрю сн. Инстаграм
И Фърги остави принц Андрю сн. Инстаграм

Други обаче са категорични, че Фърги е добра приятелка с Пади, но няма никакво намерение да го използва за спасително въже. „Тя цени високо моментите, които прекарва с него и приятелството им. Но не би изоставила Андрю. Двамата имат две дъщери и той винаги ще си остане голямата й любов“, коментират приятелите им, пред „Дейли мейл“.

Бившата съпруга на принц Андрю куфее с бивше гадже в Швейцария сн. Инстаграм
Бившата съпруга на принц Андрю куфее с бивше гадже в Швейцария сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.