Принц Чарлз и принцеса Ан изгонили Андрю от семейството (Децата на кралицата в основата на разрива) Преглеждания: 322

Чарлз, Едуард и Ан решили да изключат принц Андрю от кралския двор сн. Flickr
0
Оценете този post

Принц Чарлз и принцеса Ан изгонили принц Андрю от семейството

Принц Чарлз и принцеса Ан са в основата на разрива между принц Андрю и кралското семейство. Както е известно, херцогът на Йорк е подсъдим по дело за насилие над непълнолетна. Вирджиния Робъртс, родена като Вирджиния Дюпре го съди от няколко години, след като стана ясно, че е била една от жертвите на милиардера Джефри Епщайн.

Според последните новини от двореца, принц Чарлз, принцеса Ан и принц Едуард са се обединили и са убедили кралицата да изключи принц Андрю от кралското семейство. Двете му дъщери остават висши кралски особи и се ползват с благоволението на кралицата. Те ще запазят титлите и имуществото си, както и всичките си привилегии, но не и баща им. А причината очевидно е напрежение, което е съществувало от изключително много време, пише „Дейли мейл“.

„Бяха проведени три срещи между братята и сестра им с кралицата, една от които с принц Андрю. И въпреки че той продължава да отрича обвиненията, за да се спаси кралската фамилия, кралицата взе решение да го постави в изгнаничество, което силно го разстрои“.

Приятели на принц Андрю споделят, че той е бил съсипан от новината, въпреки че е очаквал промяната. Семейството е взело решение, за да запази спокойствието в страната и целостта на монархията. Принц Уилям също е бил уведомен, но не е взел отношение към дадената ситуация.

„Той знаеше за случващото и подкрепи решението на семейството си. Но не взе отношение към случващото се“, разкриват придворни.

Андрю обаче не е приел леко новината.

Чарлз, Едуард и Ан решили да изключат принц Андрю от кралския двор сн. Flickr
Чарлз, Едуард и Ан решили да изключат принц Андрю от кралския двор сн. Flickr

Принцът се просълзи, когато му съобщиха новината, въпреки че я очакваше. Той знае, че е разочаровал толкова много хора, не на последно място майка си и то по време на нейната платинена юбилейна година“, каза високопоставен източник от охраната на Андрю.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.