Хороскоп за 16 януари, неделя – от Везни до Риби Преглеждания: 182

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очертава се ден, в който добрите новини преобладават. Навреме получената информация ще ви позволи да вземете правилни решения. Може да се заемете с нови проекти, но не бързайте – ще трябва много време да мине, преди да жъните първите успехи. Благоприятно време за по-големи покупки.

СКОРПИОН

Днес ще имате възможност да направите полезни неща, както за себе си, така и за другите. Много от тях ще ви се сторят доста по-лесни, отколкото сте очаквали. Често ще ви се наложи да рискувате, но това не трябва да ви плаши. Идеите ви са добри, а и околните ще ги подкрепят.

СТРЕЛЕЦ

Днес е по-добре да почивате, както е редно за неделя. Ангажираността ви напоследък е доста висока и имате нужда от време да обмислите някои неща спокойно. Обърнете внимание на здравето си. Липсaта на сън въобще не ви се отразява добре. Общуването с приятели ще ви донесе много позитивни емоции.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще се опитате да угодите на близките си и да задоволите желанията им. Това няма да ви създаде дискомфорт, а напротив – ще ви достави удоволствие. Неочаквани гости ще объркат плановете ви, но ще ви зарадват. Полезно запознанство ще открие пред вас нови възможности и контакти.

ВОДОЛЕЙ

Денят е наситен с интересни събития и неочаквани срещи. Повече от обичайното ще бъдете в центъра на вниманието заради дълго чакани успехи. Очаквайте нови делови партньори и съмишленици, които с течение на времето ще станат ваши добри приятели.

РИБИ

Очертава се един спокоен ден, подходящ за равносметка и правене на по-далечни планове. Случайно ще получите информация, която ще ви позволи да избегнете сериозни грешки и конфликти в бъдеще. По-дългото общуване с определен човек, ще ви сближи и може да прерасне в романтична връзка.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.