Хороскоп за 16 януари, неделя – от Овен до Дева Преглеждания: 147

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Задава се ден, в който комуникацията е на много добро ниво. Всичко, което ще чуете днес, скоро ще се окаже полезно. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат партньори. Струва си да се видите и със стари познати – винаги има какво да обсъдите и за какво да поговорите вечерта.

ТЕЛЕЦ

Определено може да се каже, че е ден за почивка. Занимавайте се с нещо приятно и отпускащо. Избягвайте решения на сериозни проблеми. Ако обсъждате с познати общи планове, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с ангажименти. Днес бъдете внимателни за ценните си вещи и документи.

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете прибързани. Обмисляйте всяка своя стъпка, преди да действате. Съветите, които ви дават, не винаги ще са подходящи, така се доверете на интуицията си. Каквото и да се случи, опитайте се да запазите спокойствие или поне не показвайте, че нещо ви притеснява.

РАК

Обърнете внимание на себе си. Неочаквани подаръци, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, отколкото сте предполагали, ще ви зарадват. Можете да се поглезите без притеснение.  Не харчете без да сте помислили поне малко – не е ден за спонтанни покупки.

ЛЪВ

Денят ще мине спокойно и лежерно. Имате възможност да сложите в ред вашите дела и да намерите решение на въпроси, които отдавна не ви дават покой. Може да възникнат разногласия с близките ви, но ще намерите компромис. Тук ще ви помогне жизненият опит и здравия разум.

ДЕВА

Днес не всичко ще върви по план, но все пак е горе-долу добър ден. Очаквани парични постъпления ще ви позволят да зарадвате близките си. Пътуване на близко разстояние ще ви даде възможност да релаксирате и да съберете мислите си. Имате шанс да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекъсната.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.