Скарани ли?! Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит неразделни (Снимки) Преглеждания: 1610

Фахрие Евджен сияе до съпруга си сн. Инстаграм
0
5/5 - (1 vote)

Фахрие Евджен получава изненада от мъжа си дори по време на снимки

Любов като на кино. Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит за пореден път отрекоха слуховете за края на брака си. Звездната двойка, която постоянно е разделяна от слухове, този път демонстрира невероятната си любов и всеотдайност. Докато екранната Недлжя от „Листопад“ играеше в пореден нов филм, съпругът й си стои у дома и всеотдайно се грижи за първородния им син Каран. Двойката засега не планира второ бебе, но малчуганът поглъща сериозна част от времето и енергията на родителите си. А те от своя страна го обожават, въпреки че расте буен и пакостлив.

В последно време обаче зачестиха слуховете, че съпрузите имат проблеми в брака. Най-напред се говореше, че постоянните роли на Бурак изморявали Фахрие, която не била във възторг от факта, че трябва да се грижи сама за детето. Но явно нещата са се подредили, защото сега на работа ходи именно съпругата, докато съпругът си стои у дома, за да гледа децата.

Този път обаче актрисата бе изненадана приятно, докато бе на снимки на новия си филм. Тя посрещна Бурак и синът им по време на една от сцените в сериала. Семейството реши да изненада звездата докато работи и целия екип се зарадва на посещението. Последваха множество снимки с младежа, както и възможност младата майка да се порадва на компанията му.

Фахрие Евджен сияе до съпруга си сн. Инстаграм
Фахрие Евджен сияе до съпруга си сн. Инстаграм

Фахрие посрещна Нова година с Бурак и сина им в Германия, където тримата празнуваха и рождения й ден. Актрисата демонстрира забележително чувство за хумор и не пропусна да сподели снимки със семейството си, пише вестник sabah.com.tr. С тях тя опроверга слуховете, че е в депресия и с Бурак са пред развод. Периодично двойката е поставяна в тежки ситуации, като дори се твърдеше, че са пред раздяла. Последния слух бе свързан с депресия на актрисата, че не може да играе. Съдейки по последните снимки, явно това е минало.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.