Автоджамбазин №1 връща джипа на Деси Плевнелиева Преглеждания: 2037

Деси се раздели с Коледния си подарък
0
Асен Хастара, известен като автоджамбазин №1 у нас, прави мили очи на МВР

Автокрадец №1 Асен Колев-Хастара се е заел да върне откраднатото БМВ от Деси Банова-Плевнелиева – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на източник от столичния ъндърграунд. Оказва се, че Хастара е сред ушите на МВР в престъпния свят, по чиито доноси за кражбата бе арестуван Илиян Димитров-Бабичката – отбелязва изданието.

Димитров бе задържан, но по-късно освободен заради противоречивите свидетелски показания на ощетената Деси Плевнелиева. Сега да върне колата се наел топ крадецът Асен Хастара, който решил да натрупа позитиви в очите на МВР покрай драмата на Плевнелиеви.

Според източници на изданието автоджамбазин №1 прави мили очи на ченгетата, защото в МВР са наусно, че апашът вече краде джипове и лимузини в Румъния. 38-годишният Асен Колев и неговата банда от няколко месеца се подвизават в района на Букурещ, в чиято промишлена зона са преместили основната си база за разколачване на задигнатите автомобили.

Според данни на службите Хастара всеки месец краде по около 10 луксозни джипа „Тойота Ленд Крузер“, които се изнасят от Румъния за бившите съветски републики.

Асен Колев-Хастара придоби известност през април, 2013 г., когато с краден джип се натресе в служебната кола на не кой да е, а тогавашния шеф на ДАНС Константин Казаков на кръстовището на НДК. Оттогава автоджамбазинът не слиза от мерника на МВР, що се отнася до автокражбите.

5/5 - (1 vote)
Деси се раздели с Коледния си подарък

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.