Дженифър Анистън зашеметяваща без грим и филтри (Вижте я сутрин след ставане – Снимки)

0

Любимата актриса предизвика фурор с новите си снимки, събра 2,5 млн харесвания

Дженифър Анистън знае как да провлича вниманието на своите почитатели. Актрисата пусна нови снимки в Инстаграм. На които позора напълно натурална без грим и дрехи, след като си е взела душ.

Бившата половинка на Брад Пит не се опита да скрие бръчките си или някакви несъвършенства по кожата си, а се усмихна очарователно, гледайки директно в камерата. Феновете обърнаха внимание на къдравата коса на Анистън. Която побърза да им отговори, че прическата и е различна, защото косата й се къдри от влагата, след къпане.

„Кралица!”, „Косата ти е много красива!”, „Най-красивата жена на света”, „Тук не е необходим фотошоп или пластичен хирург. Всичко е перфектно”, „Нормално ли е да си толкова красива?” – Не крият  възхищението си интернет потребителите.

Всъщност самата актриса често е говорила за диетата, с която се поддържа във форма. Повече от 20 години тя спазва режима „Без бяла храна”. Като е изключила от менюто си тестени изделия, картофи, брашнени продукти, захар, сладолед, сол и бял ориз. А те водят до наднормено тегло и бързо остаряване, предаватт от lisa.ru.

А резултатът е повече от впечатляващ. На 52 г звездата изглежда доста по-млада.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.