Хороскоп за 15 януари, събота – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Днес комуникацията ви малко куца и трудно ще водите преговори с другите. Ако имате големи планове за този ден, бъдете готови за това, че с най-трудните неща ще трябва да се справите сами. Ще успеете да не се ядосвате на тези, които днес са бавни и небрежни и да поддържате добри отношения с всички. Някои от вас ще имат шанс да изгладят отношения с тези, с които са били в конфликт.

 

СКОРПИОН

Днес не е най-удачният ден за сериозен бизнес. По-добре е да не планирате нищо трудно и важно. Възползвайте се от възможността да избягате от тревогите и да се забавлявате с тези, които са ви скъпи. Можете да възстановите стари връзки или да сключите мир с тези, с които сте в конфликт. Денят носи много поводи за радост.

 

СТРЕЛЕЦ

Сутринта със сигурност ще бъде забързана и динамична. Ще решите заплетени казуси и ще се разделите със съмнения и тревоги, които ви преследват в последно време. Втората половина на деня е време за интересни разговори и приятни срещи. Носи добри новини, нови планове и важни признания.

 

КОЗИРОГ

Очертава се ден на приятни срещи, интересни разговори и ярки емоции. Опитвате се да бъдете креативни във всичко, което правите, така че дори най-простите и познати неща стават необичайни и вълнуващи. Мнозина са готови да подкрепят всяка ваша идея. Вечерта е време, когато важните думи, които сте чакали, могат да прозвучат.

ВОДОЛЕЙ

Предстои един натоварен ден. Не се колебаете, а ентусиазирано се захващате с всичко ново. Охотно ще променяте плановете си, ако се появят нови задачи или възможност да направите нещо интересно. Смелите експерименти ще се окажат успешни, както и повечето ви начинания. Вероятни са някои неочаквани прозрения.

 

РИБИ

Поемете си дъх, защото звездите днес са на ваша страна. Ще успеете да решите трудни въпроси и да се справите с това, което ви е обърквало доста време. Готови сте да помогнете на тези, които се намират в трудна ситуация. Околните не пропускат възможността да ви благодарят за това. Очаквайте парични постъпления.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.