Ники Кънчев побесня. Каква е причината?

Той е категоричен, че на тях трябва да се гледа като на свещена крава
1

Той е категоричен, че на тях трябва да се гледа като на свещена крава

Журналистът и радиоводещ Ники Кънчев побесня.

Причината Ники Кънчев да изпусне нервите си стана най-уязвимата част от обществото – пенсионерите.

Ники Кънчев
Той е категоричен, че на тях трябва да се гледа като на свещена крава

Той е категоричен, че държавата трябва да направи всичко по силите си, за да помогне колкото се може повече на възрастните хора.
Ники Кънчев заостри вниманието на обществото, заявявайки, че това трябва да се случи възможно най-скоро.

„Това са хората, които изградиха днешната България, те трябва да получават повече пари. Продължава геноцидът върху българските пенсионери – да бъдат натискани, мачкани, вместо да си доживеят достойно и готино старините. Да не говорим, че българският пенсионер е доста издръжлив. В по-малките населени места си гледат кокошки, затварят буркани, дори помагат на „софиянци“, пращат колети.

Успява да се оправи българският пенсионер. Но не му се сервира това, което един гръцки пенсионер например получава. Да не говорим и за западните пенсионери. Дори ми е неловко да коментирам темата. Това са нашите учители, доктори, които са ни лекували“.

Това заяви Ники Кънчев в предаването „Пресечна точка“ по Нова телевизия.
„Българският пенсионер е като свещена крава – трябва да му се помага. Той е дал достатъчно, това е“, заяви категорично в заключение журналистът, пише retro.bg.

1 коментар
  1. Ели казва

    Ако в тая държава всички богопомазани взимат до три хил.лв щеше да има повече за пенсионерите. Ние сме ги сложили там не да поправят себе си, а да помислят за бедните

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.