Разкриха една от тайните за дълголетие на кралицата Преглеждания: 1883

0
Оценете този post

Падна голяма тайна на кралицата

Въпреки възрастта си, 95-годишната кралица спазва железен режим и се придържа към него ежедневно.

The Sun разкри най-голямата тайна на кралицата, позовавайки се на от разкритията на експерти от компанията Everynight.com. Не само активността на кралицата е основата на нейното дълголетие, но и пълноценният й сън.

Всяка вечер тя си ляга по едно и също време. Но преди да го направи консумира чаша шампанско. След това Елизабет Втора чете в леглото си и точно в 23 часа заспива.

Въпреки мнението на голяма част от експертите, че консумацията на алкохол преди лягане не се препоръчва, малко количество от него кара тялото да се отпусне и това насърчава съня.

Точно в 7:30 часа всяка сутрин кралицата се събужда, което означава, че тя спи малко повече от 8 часа.

Докато съпругът й беше жив, двамата не поделяха обща спалня. Според експертите това е една от причината за дълголетието им. Когато човек спи сам, той се наспива по-пълноценно, тъй като не го смущават движенията и хъркането на друг човек.

За добрия сън на Елизабет Втора имат и леките протеинови ястия, които тя консумира вечер. В менюто й присъства риба и зеленчуци, а всяка сутрин тя закусва плодове.

Освен това кралицата не се лишава от леки упражнения под формата на ходене. Благодарение на тях се освобождават ендорфини, които насърчават съня, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.