Гал Сасон със сензационна прогноза за България Преглеждания: 497

0
Оценете този post

Ето каква е прогнозата на Гал Сасон за България за 2022 година

Известният астролог направи прогноза за страната ни. Той заяви, че през 2022 година планетите Юпитер и Сатурн ще навлязат в дома на парите и на талантите у нас.

От думите му става ясно, че се очаква да дойдат пари в страната ни. Астрологът е убеден, че това ще се отрази положително на самочувствието на българина.

Гал Сасон допълва, че при раждането на Иисус Христос Юпитер и Сатурн са били в съвпад и това ще се случи и тази година. Това разположение на планетите е индикатор за положителни събития.

2022 година ще премине под знака на шестицата, която вещае хармония.

Годината ще е под знака на Тигъра, който е символ на връзката между елементите огън и вода, което ще окаже голяма помощ на света при излизането му от стагнацията.

Астрологът е убеден, че основен проблем ще бъдат наводненията по цялата планета. Тази година ще премине с оттенъци на сивото, а през следващите години ще станем свидетели на напредък в сферата на изкуствения интелект.

Гал Сасон допълва, че за настъпи желаната промяна, хората трябва да са готови на саможертва и именно под нейното влияние ще премине годината, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.