Бившият доведен син на Анджелина Джоли: Готина мащеха! (Хвали актрисата момчето на Били Боб Торнтън)

0

Актрисата не забравя доведения си син от брака с Били Боб Торнтън, все още го глези с подаръци

Анджелина Джоли и бившият й съпруг Били Боб Торнтън са една от най-ярките двойки през 2000-та година. Бракът им продължи само 2 години, но на практика двамата си останаха близки. И дори след много години поддържат отношения.

Били запозна Анджи със сина си Хари, който по време на любовния им роман бе едва 7-годишен. Явно актрисата се привърза към момчето, защото и до днес тя не е прекъснала връзката си с него. Поздравява го по празниците и го глези с подаръци.

Скоро в интервю за Entertainment Tonight младежът говори за бившата с мащеха и разказа интересни неща за нея. „Анджелина Джоли не ме забрави, изпраща ми пофаръци за всяка нова година. Естествено с нея не общувам всеки ден, но от време на време си говорим по телефона”.

Хари Джеймс Торнтън сега е на 27 години, но не забравя мащехата си

Снимка: Инстаграм

 

Освен това пред репортерите Хари, който сега е 27-годишен  призна, че Джоли е била много забавна мащеха: „ Всяка седмица ходехме на разходки, веднъж даже нае къща на колела и заедно пътувахме. Тя е невероятно готина”., сподели Хари Джеймс Торнтън пред журналистите,предаваат от graziamagazine.ru.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.