Хороскоп за 14 януари, петък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес не е е препоръчително да действате в екип. Днес взимайте важните решения самостоятелно и действайте както ви подсказва интуицията. На хората около вас това няма да се харесва и някои ще се опитат да се бъркат в делата ви или да ви дават ненужни съвети. Крайно време е да се замислите и да се  погрижите за здравето си.

СКОРПИОН

Още от сутринта ще сте мобилизирани и ще свършите доста работа. Ще се справите с натрупаните задачи и ще изгладите отношенията си с хора, с които сте имали неразбирателство. По-късно ще възникнат неотложни задачи, за които ще ви трябва помощ. Ще ви е нужно време и за отдих.

СТРЕЛЕЦ

Днес главата ви ражда необикновени идеи. На много неща сега гледате по друг начин и това ви помага. Интуицията също ви подсказва как ще се развият събитията в близките няколко месеца. Околните не винаги ще разбират вашите думи и постъпки, но няма да ви пречат. Каквито и да са обстоятелствата, не се отказвайте от замисленото.

КОЗИРОГ

Запасете се с търпение. Днес няма как бързо да имате резултати. Ще се наложи в движение да променяте плановете си и да отстранявате пропуски. Съхранете самообладанието си и не влизайте в спорове. Не взимайте решения под влияние на емоциите. Каквото е възможно, отложете за по-спокойни времена.

ВОДОЛЕЙ

Утрото е подходящо за важни срещи. Ще ви трябват само няколко минути, за да направите впечатление на нови познати и да се харесате на важни хора. Ако имате предложения за сътрудничество, приемете ги без колебание. Следобед ще е време за работа, изискваща акуратност и внимание към детайлите.

РИБИ

Не се сърдете и не приемайте присърце неприятностите. Заложете на рутината и търсете поводи за радост. Само така можете да преодолеете стреса и лошото настроение. Вечерта ще имате приятни срещи със стари познати, с отлични новини и интересни нови предложения и предизвикателства.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.