Гордън Рамзи преживял кошмар готвейки за Путин: Мислех само за…

Гордън Рамзи в ужас след среща с Путин сн. You Tube
0

Гордън Рамзи преживял кошмар докато готвел за Путин

Гледайки неговите кулинарни съвети и критики, мнозина биха казали, че Гордън Рамзи е човек, който не се страхува от никого и нищо. Топ кулинарния шеф определено изглежда като един от най-стабилните хора на планетата. И като някой, когото нищо не може да сломи.

Оказа се обаче, че дори героите имат слаби места.

И този образ е доста далеч от истината. Рамзи също има своите страхове и един от тях е Владимир Путин.

Популярният готвач призна, че всъщност руският президент е бил „най-страшният“ човек, за когото е приготвял храна. И дори сподели какво го уплашило най-много по този повод.

„Честно казано, бях много уплашен. В главата ми се въртеше само една мисъл: Ами ако ги отровя и двамата? Представете си през какъв ад трябваше да премина“, спомня си Рамзи.

Гордън готви за Путин и британския премиер Тони Блеър през 2000 г. по време на официална среща. Тя се състои в резиденцията на премиера на Даунинг стрийт. И е категоричен, че това е необичайно преживяване за него. И определено нещо, което не иска да повтори.

Самата среща още повече го изнервила.

„Дойдох да ги поздравя и те ме попитаха за английските аспержи. Не можах да отговоря с повече от две думи. Единственото нещо, за което си мислех беше: Хора, махнете ме оттук. Свършен съм“, каза Рамзи.

Както известният готвач посочва, от страхът за живота на първите мъже в Европа го спасил друг необичаен момент. Той бил възмутен от липсата на място и елементарни кухненски прибори в резиденцията на тогавашния премиер, пише supermen.tocka.com.mk.

„Очаквах резиденцията на Даунинг стрийт да има кухня, която да отговаря на стандартите и нуждите на дома, но там нямаше нищо. „Трябваше да си нося дори тенджерите“, каза той.

Гордън Рамзи в ужас след среща с Путин сн. You Tube
Гордън Рамзи в ужас след среща с Путин сн. You Tube

След стресиращото преживяване Рамзи дари таксата си за обяд за благотворителност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.