Съпругът на здравния министър проф. Асена Сербезова изби рибата (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) Преглеждания: 5747

0
Оценете този post

По всичко личи, че е доста суетен

Съпругът на здравния министър проф. Асена Сербезова – Петър Сарбезов изби рибата със снимките, които публикува.

Оказва се, че половинката на проф. Асена Сербезова е по-суетен дори от нея.

Той е почитател на козметичните и разкрасителни процедури. За разлика от мнозина от представителите на силния пол, Сербезов не се притеснява да споделя в интернет пространството, че се подлага на такива. Очевидно за него те не са табу.

проф. Асена Сербезова
По всичко личи, че съпругът на здравния министър е доста суетен

Богаташът обича да разпуска не само с терапии за лицето, но и със спа процедури.
Джакузитата също са му сред любимите места за релакс. Той е споделил цяла галерия с кадри от бълбукащата вода в социалната мрежа.

По всичко личи, че съпругът на проф. Асена Сербезова държи на външния си вид. Той не изпитва неудобство да позира по бански, демонстрирайки мускулите си.
Изглежда, че нищо от милионерския лайфстайл не е чуждо на Сербезов като се започне от лъскавите часовници, скъпите коли и се мине през почивките и безкрайните нощни гуляи.

проф. Асена Сербезова

Припомняме, че за 50-ия си юбилей Петър Сербезов вдигна пищен банкет в механа с жива музика и изпълнители в съчетание с кючекини и чеверме.
Няколко месеца по-рано здравният министър проф. Асена Сербезова сключила брак с Петър Сербезов на тузарска сватба в частно винаско шато.

Видеоклипове и снимки от сватбата се завъртяха в социалната мрежа. От тях става явно, че младоженците са бушували до ранни зори с музика и кючеци, полети с обилно количество алкохол. След като купонджийските им подвизи станаха обществено достояние, видеата-компромати бързо бяха премахнати от интернет пространството.

Същото се случи и с фотосите на Петър Сербезов, на които позираше с колите си за по над 200 хиляди лева, както и с баровски часовници за по 30-40 бона.

За никого не е тайна, че Сербезов е четвърти съпруг на здравния министър. От предишните си бракове Асена е майка на две деца. Сербезов също има двама големи синове. На този етап новото семейство няма общ наследник, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.