Тежка болест в последен стадий измъчва Васил Найденов

Възмутен е от непукизма на хората
1

Възмутен е от непукизма на хората

Васил Найденов разкри истината за здравословното си състояние, което се оказва не е никак цветущо.

Легендарният изпълнител направи признанията в ефира на Нова тв.
„От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето – извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник“, сподели Васко Кеца.

Васил Найденов
Възмутен е от непукизма на хората

И добавя:
„Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора. Няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри“.

„Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек.
Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност“.

Ако се налага е готов да се ваксинира и четвърти път

71-годишният Васил Найденов е категоричен, че ще се ваксинира, ако трябва и четвърти път, само и само да се спаси от напастта, наречена коронавирус.
Легендата не скри, че това, което много го дразни е фактът, че положението със зелените сертификати излиза извън контрол.

„На няколко места ги питам защо не ме проверяват, а те – „Знаем, че сте изряден“, но чувам, че не навсякъде е така. Не може да живеем сред толкова хора, на които да не им пука за другите“, възмущава се изпълнителят на „Телефонна любов“.

По отношение на прословутия ремонт на апартамента му, заради който съседите му вдигнаха ръце, тъй като вече продължава с години, певецът не смята, че ще го приключи и тази година.

„Колебая се дали изобщо да го приключвам, защото после пък ще ми е скучно и няма да има какво да правя. Така съм възпитан, че все нещо трябва да върша, да легна да спя – не става, не мога“, смее се той, пише show.blitz.bg.

1 коментар
  1. Дани казва

    Много си готин и си като карта на съкровищата, катастрофата с белия джип има общо със сърцето ти, което е извън ритъм, твоето сърце явно е като компас сочещ, че някои мъж и някоя жена не са си на мястото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.