Кристиан Костов отново скандализира с вида си (ФОТО) Преглеждания: 1001

0
Оценете този post

За пореден път доказа, че не се вълнува от мнението на околните

Младата поп звезда Кристиан Костов за пореден път успя да скандализира обществото с вида си.

Той обаче отново доказа, че не му пука за мнението на другите хора и се преобрази, както му душа иска.

Нещо повече, Кристиан Костов дори сякаш напук споделя още повече моменти от ежедневието си. Неотдавна той показа и стори кадри от новата си фотосесия. По всяка вероятност в най-скоро време ще видим повече снимки от нея.

Кристиан Костов
За пореден път доказа, че не се вълнува от мнението на околните

Прави обаче впечатление, че на кратките истории Кристиан Костов позира с доста екстравагантни грим и прическа. Така и не става ясно за какво е новата фотосесия, но по всяка вероятност е за някой моден бранд.

Коментарите на хората, са последното нещо, което го притеснява. Самият той казва, че вече е свикнал да чува и чете всевъзможни писания по негов адрес. Понякога обаче думите са повече от излишни, особено пред снимки, на които Кристиан Костов е с меко казано много нежна визия.

През последните месеци певецът е в Русия и е доста зает.
В края на миналата година той изненада почитателите си с нова метаморфоза, подстригвайки дългата си коса. Припомняме, че той полагаше много специални грижи за нея в продължение на години.

Стреличка

Предполага се, че промяната не е случайна, а е свързана с новите му проекти, за които тепърва ще научаваме, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.