Изневяра съсипа живота на Джансу Дере (Актрисата в тежка депресия)

Джансу Дере съсипана заради изневяра сн. Инстаграм
0

Джансу Дере съсипана от изневяра

41-годишната Джансу Дере несъмнено беше най-добрият избор за ролята на Асу, в сериала „Изневяра“, който отскоро е хит в Турция. Без съмнение ролята на измамена жена, която е готова на всичко, за да разбере коя е любовницата на съпруга й, определено й приляга. А причина за това е, че личният й живот е толкова бурен, че нито една сапунена опера не може да се сравни с него.

Актрисата крие една мрачна тайна от миналото си. Самата тя се оказа измамена и увенчана с рога, след като турския комик Джем Йълмаз я заряза заради друга жена.

Джансу беше съсипана, когато броени седмици преди да се омъжи за турския комик Джем Йълмаз през 2009 г. той се влюби в най-добрата й приятелка Аху Яту, с която Джансу е близка от години. В крайна сметка той се ожени за нея и им се роди дете, но щастието не продължи дълго. А когато по-късно Джем се опита да се върне при Дере, тя го отблъсна. „Плаках дни наред заради него. Бях предадена, наранена и нищо не можеше да повдигне духа ми. Бях на дъното. Приятелите ми се бореха непрекъснато за мен, постоянно ме влачеха навън, опитвайки се да ме накарат да се усмихна и да ме развеселят, но аз потъвах все по-дълбоко в депресията си“, каза тя.

Но това не е единствената любовна криза, която е преживяла. Когато стрелата на Купидон най-накрая отново я порази и тя се събра с мениджъра си Джам Айдън, любовната му афера с друга жена бързо я отрезви. „Студена съм като лед и ще си остана такава. Лъжата е толкова грозна черта, че не искам да имам лъжец в живота си. Всъщност, колкото по-скоро излезе от живота ми, толкова по-добре, поне според мен“, каза тогава тя, пише ekran.mk.

Джансу Дере съсипана заради изневяра сн. Инстаграм
Джансу Дере съсипана заради изневяра сн. Инстаграм

Джансу Дере все още търси своята сродна душа, но заради всичко това и до днес трудно установява връзки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.