Наталия Гуркова закъса с парите Преглеждания: 371

0
Оценете този post

Наталия Гуркова започна работа

Финансови проблеми измъчва Наталия Гуркова. Тя вече не може да се похвали със завидно финансово състояние. След като едва се съвзе след убийството на съпруга си, тя се сблъска с нов проблем – недостига на пари.

Запознати споделят, че вече й се налага да работи, за да поддържа статута си. Но за всеобща изненада Гуркова не се занимава с нещо, свързано с мода, а със застраховки и пенсионно осигуряване.

Тя е част от екипа на фирма „Граве“. За кратко време тя е успяла да се докаже. Доказателство за това е наградата, която получи на коледния банкет на компанията. Мероприятието се проведе във Велико Търново.

Наталия Гуркова получи отличие за изключителни постижения и реализиране на голям оборот от сключване на застрахователни договори.

Красавицата, която вече е на 44 години, очевидно умело се възползвала не само от чара и красотата си, но и от контактите си. И благодарение на тях успява да се издигне в кариерата си, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

Последната клюка около нея е, че преди няколко месеца е започнала връзка с банкер. Но отношенията им не продължили дълго. Наследниците на Гуркова никак не одобрявали избора й това е една от причините тя да сложи край на връзката си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.