За първи път: Ето я бременната Емилия и щастливият татко! (виж тук) Преглеждания: 1120

Емилия и Башур греят заедно
2
Оценете този post

Емилия се показа бременна и щастлива!

Ето я – много бременна и сияеща от щастие. Емилия за първи път показа вече порасналото си коремче, а на фотото е гушната от любимия си Жорж Башур, татко на бебето.

Емилия
Емилия и Башур греят заедно

Това е първо дете за двамата, но все още не искат да разкрият дали ще бъде момче, или момиче. Съпугът й също пусна снимка от фотосесията с бъдещата мама в своя инстаграм профил, пише вестник България днес.

Да са живи и здрави!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Свинята Гери Никол казва

    още когато се сваляше на Дани Илиев и му предлагаше да му даваш от парите на чичо ти Мето придобити от престъпни дейнсоти, за да лъже Дани, че ти е гадже си се била сваляла на всички в залта, но понеже никой от тях не те харесва и си въшкарка и нямаш пари да си платиш самолтните билети, те са ти ги платили за да се отърват от теб и са те изгонили да ринеш в макдоналдса в Америка. Ти понеже си нагла лъжкиня и с жълтите стоинки от почистването на тоалетните на мака си си платила за измислените от тебе фалшиви стати в който се пише, уж как си много богата и си на почивка в доминикана. Признай си кои те изгониха от България, за да чиститш тоалетните за да не си при тях да им досаждаш с курвенсктие ти мастиски номера. Един ден всичките ти лъжи ще излезнат на яве и ще умреш от яд. Също мма Влади Кънчев се оплака от тебе, че си му се била сваляла и си му искала да те е.. и да му платиш да излъже, че уж той искал да му пуснеш, ама ти не си искла и за това те мрази. Ти си м.зен пЪрцал и никой не те харесва и иска изгониха те и ти наглееш и не спираш с лъжите и к.ренските помии, но един ден както кажат какво си лъгала и правила и ще станеп хептен за резил.

  2. Свинята Гери Никол казва

    не искаш да си признаеш кои хора те изгониах от България за да се отървът от тебе и да ринеш тоалетните на макдоналдс в Америка. А ти си мсилиш, че както хорта от България не живеят в Америка и не те виждат, какво работиш в момента, ще ти е много лесно да ги заблудиш, че си уж на почивка там и че уж си много богата и си живеш като царица. Ти на цялата зала си се била сваляла, ама никой не е искал да ти с.епи дебелия пардялник и умре от яд и почна с жълтите стотинки от кенефното почистване на л.йнта на макдоналдс в Америка да си плащаш за фалшиви измислени от тебе стати, за да замажеш очите на хората, как уж си богата и не работиш. Ти освен че си яко грозна си и много проста, не се сещаш че много мъже на които си се молила да те е.. а и те не са искали и ще си отворят устата да кажат, каква е.тина лъжкиня си. И после си лаяла, че мъжете сме женкари ние, ако бяхме щяхме да е… и грозни крави като тебе, ама ни е гнус от тебе.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.