Татяна Дончева предизвика вълна от възмущение с това, което направи (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) Преглеждания: 3570

0
Оценете този post

Дълго време изучавала ароматите, докато направи своя избор

Татяна Дончева е от тези, които продължават шопинга си дори и в дните след празниците.

Бившият народен представител бе изловена да се вихри в една от най-скъпите и реномирани парфюмерии в София, намираща се на централна улица.

Татяна Дончева
Дълго време изучавала ароматите, докато направи своя избор

Запознати издават, че Татяна Дончева е редовен клиент на магазина. Тя дори се чувства там като в свой втори дом.
Персоналът на парфюмерийния магазин я познава и е свикнал с всяка една от волностите й.

Именно поради тази причина нито един от консултантите в търговския обект не си позволявал да й прави забележка за каквото и да било. Татяна Дончева си позволила да се шляе из рафтовете на магазина, без да сложи маска. Всички останали клиенти в търговския обект чинно спазвали разпоредбите срещу разпространението на коронавируса.

Татяна Дончева

Бившето парламентарно острие обиколила абсолютно всички витрини на любимите си дизайнерски парфюми. След извършения щателен оглед на най-новите аромати за настоящата година, тя пожелала да тества някои от тях. Дълго време изучавала ароматните листчета, докато направи окончателния си избор.

Запознати издават, че парфюмите, по които си пада устатата Татяна Дончева, са все от порядъка на няколкостотин лева.
В същия магазин често пъти могат да бъдат забелязани и други светски персони, сред които и естрадната прима Лили Иванова.

Татяна Дончева

Екссъратничката на Мая Манолова отдавна е известна с увлечението си по скъпи материални придобивки. При все, че често пъти бива подложена на сериозна критика по отношение на стайлинга си, Татяна Дончева се издокарва от глава до пети в маркови тоалети. Дамските чанти са нейната най-голяма слабост.

Припомняме, че тя редовно хвърляше в шаш всички в пленарната зала на предходния парламент, появявайки се с чанти на цена от 8-10 хиляди лева. Модните аксесоари бяха свалени от витрините на най-престижните френски марки, пише retro.bg.

Татяна Дончева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.