Изгората на Сашо Кадиев проговори за…

Може пък и да вземе насериозно съвета й
0

Може пък и да вземе насериозно съвета й

Изгората на Сашо Кадиев изби рибата с разкритията, които направи за връзката им.

За изненада на всички, тя не спести нито щрих от всичко, което се случва в отношенията й със Сашо Кадиев.

Изгората на актьора и тв водещ бе гост в предаването „Мармалад“ по bTV.
По-специално Чоева бе коментатор в класацията „Топ 10 звезди, които не можеш да затапиш“ на Мария Силвестър. Това, което сподели в ефир обаче, отвя всички.

Сашо Кадиев
Може пък и да вземе насериозно съвета й

На шесто място в класацията се оказа не кой да е, а самият Сашо Кадиев. В този ред на мисли Ивелина Чоева не пропусна да направи любопитни разкрития.

„Това са хора, които не можеш да им кажеш копче, но дори и да им го кажеш, те ще ти го зашият на устата, защото винаги имат отговор на всичко и на всеки“, обясни Мария Силвестър.
В тези думи обаче едва ли припознаваме сина на Катето Евро, тай като образът му по-скоро се свързва със смешки.

„Ние със Сашо сме много силни характери и двамата. Той много добре умее да се аргументира, но аз също го умея. Може би аз повече замълчавам понякога, но пък след няколко дни пак се връщам в спора. Ако има няколко неща, за които спорим, предпочитам да замълча за едното, за да поспорим за другото, да му обърнем хубаво внимание. Често млъквам, малко се цупя и след два дни, когато имам пак сили, се връщам в темата“. Това разкри моделът като същевременно не пропусна да подчертае, че:

„Винаги е усмихнат, но всъщност той има тази способност, много сериозно да се отнася към живота. Изповядва една философия, която е изключително интересна и аз нямам търпение да я слушам. Постоянно го побутваме с неговите приятели, че трябва да направи някакъв workshop или нещо чрез, което да покаже и тази страна от себе си. Той е страхотен говорител“, твърди Чоева за Сашо Кадиев, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.