Петър Вучков ще литне от щастие. Какво се случва?

0

Твърди, че се чувства като милионер

Легендарният водещ на тв състезанието „Минута е много“ – Петър Вучков ще литне от щастие.

Той черпи приятели и познати заради новата къща в Щатите.

Тук обаче е мястото да подчертаем, че Петър Вучков не е станал милионер, за да може да си позволи такава екстра. Имотът е собственост на сина му Петко. Къщата е третата поред, която той си купува. Наследникът на Вучков живее в Щатите от години, заедно със семейството си.

Петър Вучков
Твърди, че се чувства като милионер

Тв водещият не крие, че се чувства като милионер, тъй като синът му е преуспял и води живот като на холивудските звезди.
Пепи, както го наричат близките му, е средният от тримата наследници на Петър Вучков и съпругата му.

„Той отиде да учи в Америка и там срещна снахата Локси, която е от Малайзия. По този повод се сещам, че баща ми казваше „Още един език, още един живот“.
От Пепи и Локси е голямата ни внучка Зоуи, която е невероятно чудовище – в хубавия смисъл, разбира се“, разказва гордият дядо.

При все, че снахата на Петър Вучков е китайка, той не пропуска да подчертае, че именно нейна е „вината“ внучка му да знае български език.
„Когато тя раждаше, ние бяхме там, дойде с бебето от родилния дом и каза на сина ни – на това дете ти говориш само на български. Затова и сега говори без никакъв акцент. От майка си Зоуи знае китайски, а пък ходи на училище, където всичко е на английски“, хвали се телевизионерът.

Единствено най-големият му син живее в България

Най-малкият му син Никола пък живее със съпругата си в Базел – Швейцария. Там двамата работят като стоматолози в голяма фармацевтична компания. Те също са дарили Вучков с внучка, която се казва Рая. За нея легендарният водещ се шегува, че е кръстена на него, защото свети Петър пази вратите на рая.

„Тя пък свири на китара, говори английски, немски, френски, български вкъщи, както и един швейцарски, който е различен немски от този, дето учат в училище“, добавя Мистър „Минута е много“.

В България живее само най-големият му син Иван. Всеки вторник той ходи на вечеря при възрастните си родители.
Петър Вучков и съпругата му Вихра са семейство цяла вечност, но нямат брак.
Категорични са, че това по никакъв начин не се е отразило на взаимоотношенията им.

Отначало живеели в нейния апартамент, който бил на кредит. С помощта на синовете го изплатили и продали. Към днешна дата са се преместили в жилището на Петър Вучков, което приличало досущ на антикварна галерия.

Петър и Вихра искали да посетят новия имот на сина им в Америка. Покрай пандемията обаче пътуването до САЩ е изключително трудно. Освен това се притесняват дали тв водещият ще понесе добре дългият полет, предвид четирите байпаса на сърцето му, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.