Хороскоп за 12 януари – от Овен до Дева Преглеждания: 217

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Важното за днешния ден е да запазите хладнокръвие и да не реагирате на съзнателни провокации. Понякога изглежда, че хората около вас изпитват търпението ви. Учите се в движение и бързо си спомняте всичко, което може да ви бъде полезно. Вечерта е подходящо време да споделите тревогите си.

ТЕЛЕЦ

Очертава се страхотен и ползотворен ден. Без колебание ще оказвате помощ на тези, които се нуждаят и хората около вас ще го оценят. Можете да поемете инициативата или да споделяте идеи, свързани с работаа или бизнеса. Със сигурност ще бъдете подкрепени. Във всичко, което се отнася до пари, трябва да разчитате на интуицията.

БЛИЗНАЦИ

Задава се един приятен и спокоен ден, еднакво подходящ както за познати дейности, така и за напълно нови начинания. Не бързайте и не бъдете припрени. Обмисляйте всяка стъпка, за да не правите грешки и да не извършвате необмислени действия. Може да закупите полезни неща за дома. Вероятни са малки парични приходи.

РАК

Днес няма нужда да бързате и да пришпорвате нещата. Това не е ден, в който можете да спечелите важна победа или да се справите с трудна задача. Ще ви отнеме време да свършите нещата, така че бъдете търпеливи. По-добре е да разчитате на собствените си сили, а не да чакате помощ дори от онези, които са я обещали.

ЛЪВ

Сутринта може да започне с дребни неприятности или недоразумения. Няма да имате сериозни причини за безпокойство, но настроението ви може да се развали за кратко. Влиянието на положителните тенденции ще нараства бързо и в края на деня ще имате все повече поводи за радост и доволство.

ДЕВА

Днес ще сте пълни с енергия и ще сте в състояние да постигнете това, което сте замислили. Благодарение на подкрепата на звездите е възможно да решите важни въпроси, свързани с работата и бизнеса. Вашите професионални победи няма да останат незабелязани. Хора, от които зависи много, ще бъдат впечатлени.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.