Михаил Билалов отново прикова вниманието върху себе си (Снимка)

1

Откакто е водещ на „Стани богат“, Михаил Билалов постоянно приковава погледите върху себе си

Михаил Билалов е една от най-обсъжданите светски личности у нас, откакто стана водещ на предаването „Стани богат“. На новата си длъжност той все по-често приковава вниманието върху себе си.

Но този път повод за интереса към него е личният му живот. „Шоу Блиц“ разкри любопитна подробност от него, пише Марица.бг, позовавайки се на изданието.

Актьорът има връзка със сценаристката Ваня Николова. Покрай празниците той я представи официално на голямата си дъщеря.

Наследницата на Билалов се прибра в родината, за да посрещне празниците със семейството си и той реши да я запознае с новата си любима.

Актьорът от „Под прикритие“ изненада последователите си в мрежата, публикувайки интересна снимка от Бузлуджа. Той е пътувал до там заедно с любимите си жени. Екскурзията им включила и посещението на редица планински селца.

Въпреки че любимата на Билалов не обича да застава пред обектива, явно този път е направила изключение. Тя се изявява като продуцент на шоуто „Тройка по никое време“ и на предаването „Сблъсък“. Покрай работата си амбициозната дама е свикнала да диктува правила зад кадър и не обича да застава пред камера.

Под кадъра Билалов зададе въпрос на последователите си, питайки ги дали могат да познаят къде е. Той добави с чувство за хумор, че това е въпрос за първа сигурна сума.

1 коментар
  1. висшист казва

    изглежда като дядо й…,но както казва народът: “алкохолът и висшето образование не прощават на никого” ?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.